Laddboxar för hem och företag

Visst är det skönt när elbilden är fulladdad? Med en laddbox till hemmet kan du vara säker på att din elbil alltid är redo för nästa åktur. Effektivisera din vardag och spara tid genom att låta Wagners Elektriska installera en laddbox som är både säker och energieffektiv.

Varför bör man installera en laddbox?

Wagners Elektriska är en erfaren elinstallatör som specialiserat sig på bland annat installation laddboxar. Vi har god vana av att arbeta med både privata och kommersiella projekt i hela nordvästra Skåne. 

Vi är dina experter på elbilsladdare och kommer att se till att installationen blir smidig och att du får en laddbox som är enkel att använda för din elbil. Genom att köpa din laddbox av oss och låta någon av våra elektriker installera den kan du ta del av 50% skattereduktion på installationen/ köpet – så kallad Grön ROT.

Oavsett vilket typ av hushåll du bor i kan vi hjälpa dig med dina elarbeten. Vi har vana att installera el i bostads- och hyresrätter, villor, småhus, radhus och övriga fastigheter med elsystem.

Fördelarna med laddbox

Laddboxen ger dig friheten att ladda din elbil hemma när det passar dig, vilket sparar tid och pengar jämfört med att ladda på en allmän laddstation. Dessutom ger installationen av en elbilsladdare dig möjligheten att maximera användningen av din elbil genom att säkerställa att den alltid är fulladdad och redo för körning. 

Vi rekommenderar att man installerar en laddbox snarare än att använda ett vanligt eluttag. När man laddar sin elbil via ett eluttag ökar brandrisken då uttaget kan bli överhettat. Genom att låta oss installera en laddbox undviker du detta och kan ladda din elbil tryggt och snabbt.

Så går laddboxinstallationen till, steg för steg:

Våra elektriker kommer att arbeta med dig för att välja rätt typ av elbilsladdare för din fastighet och dina behov. Vi installerar endast laddboxar av högsta kvalitet, som är säkra, effektiva och pålitliga. Installationen utförs snabbt och smidigt, med minimal påverkan på din fastighet. Vi på Wagners Elektriska tar dina förutsättningar i beaktning och ser alltid till att det enda du behöver tänka på är hur skönt det kommer att bli när du kan ladda din elbil hemma.

Wagners Elektriska erbjuder en mängd olika tjänster för installation av elbilsladdare, inklusive:

  • Utvärdering av fastighetens behov och lämplighet för en laddbox.
  • Rådgivning kring vilken typ av laddbox som passar bäst för dina behov.
  • Installation av laddboxen och dess komponenter.
  • Testning och verifiering av att laddboxen fungerar som den ska.

Laddboxar för företag

För privatpersoner räcker det ofta med en laddbox för en eller två bilar, medan företag och kommersiellt bruk kan ha behov av flera laddboxar för att ha full kapacitet för ett större antal fordon. När det gäller installationen av laddboxar för företag och kommersiellt bruk krävs det ofta mer omfattande förberedelser.

Det kan inkludera att anpassa elsystemet för att klara av högre belastning, som kan innebära att bygga om eller uppgradera befintliga transformatorstationer och liknande. Vi har god vana av att installera laddboxar för företag inom olika branscher med olika förutsättningar. Kontakta oss och berätta om vilka behov och önskemål ditt företag har – vi har erfarenhet som krävs för att uppfylla sina elbilsdrömmar!

Wagners Elektriska installerar laddbox för elbil utanför kundens villa i Malmö

Trygg och professionell service – från beställning till färdig installation.

Vill du installera en laddbox till din fastighet? Kontakta oss på Wagners Elektriska. Vårt erfarna team av elektriker kan hjälpa dig att välja den bästa laddboxen för dina behov och installera den på ett säkert och effektivt sätt utifrån dina önskemål och förutsättningar.

1. Kontakta oss

Kontakta oss och beskriv dina önskemål kring installation av laddbox i din fastighet.

2. Konsultation och planering

Vi återkommer inom 24 timmar och bestämmer ett datum som passar för dig att vi genomför installationen.

3. Vi utför installationen

Vi åker ut till din fastighet och installerar laddboxen. Du får en faktura skickad till dig efter avslutat arbete.

UPPTÄCK VÅRA ANDRA TJÄNSTER

Utforska fler
av våra tjänster

Bertil Wagner inspekterar elskåp hos en kund i Skåne

Hushåll

Oavsett vad ditt nästa projekt är bör du ta det säkra före det osäkra när du ska hantera elen i ditt hem. Kontakta Wagners Elektriska i dag för säker och professionella elinstallationer.​

Kund testar att fjärrstyra sitt hem med den nya fastighetsautomatiseringen

KNX

Fastighetsautomatisering gör det möjligt att fjärrstyra delar av sitt hem eller kontor. Genom att installera ett KNX-system kan du göra ditt hem smartare och göra livet både enklare och mer effektivt. Styr allt från belysning och övervakning till markiser och värmen från din mobil när du automatiserar din fastighet.

Kund testar nytt säkerhetssystem med inbrottslarm

Inbrottsalarm

Vi erbjuder installation av en mängd olika säkerhetssystem för bostäder och företag. Våra tjänster kan bidra till att skydda ditt hem eller företag mot inbrott och brand, samt öka säkerheten med kodlås, porttelefoner och kameror.

Wagners Elektriska installerar el i en industrilokal i Skåne

Solceller

Med solcellspaneler kan du minska din elförbrukning och göra din plånbok gladare. Låt vårt team på Wagners Elektriska installera dina solcellspaneler på ett tryggt och professionellt sätt.

Wagners Elektriska utför elarbeten på ett kontor i Skåne.

Industri & Kontor

Säker och pålitlig elförsörjning är avgörande för i princip alla verksamheter. Våra elektriker har omfattande erfarenhet av att installera elektriska system för företag i olika branscher med olika förutsättningar. ​

VANLIGT STÄLLDA FRÅGOR

Vill du veta mer om hur installation
av laddbox fungerar?

Ta del av frågorna och svaren nedan.
Undrar du över något mer? Tveka inte – kontakta oss i dag.

Kostnaden för att installera en billaddare varierar beroende på typen av laddare, befintlig elektrisk infrastruktur och eventuella tillståndskrav. Generellt kan kostnaden för installationen variera från några tusen till tiotusentals kronor.

Ja, det kan krävas en elektrisk uppgradering av hemmets elsystem för att klara av belastningen från en billaddare. Dessutom kan det vara nödvändigt att skaffa tillstånd från kommunen för installationen.

Det finns flera typer av billaddare, inklusive väggmonterade laddare och laddare med stolpar. Valet beror på dina specifika behov, som laddningstid, plats och budget.

Ja, det finns flera statliga stödprogram för att främja användningen av elbilar och installation av billaddare. Kontakta din kommun för mer information.

Ja, vissa billaddare kan användas för att ladda andra fordon, men det beror på laddarens specifikationer och förmåga. Du är alltid välkommen att fråga oss om vilken laddbox som passar just dina behov.

Dags att ladda batterierna?

Då har du hittat rätt. Kontakta oss för att få hjälp att installera en laddbox som är säker, kostnadseffektiv och anpassad efter dina önskemål och behov.