Eltjänster som förenklar din vardag.

Wagners Elektriska erbjuder ett brett utbud av tjänster för både företag och privatpersoner i Nordvästra Skåne. Våra erfarna elektriker hjälper dig med allt från installation av solceller och laddboxar till KNX-system och inbrottslarm.

VÅRA TJÄNSTER

Säkert, snabbt
och profesionellt

Vi erbjuder det mesta inom elinstallationer. Alla våra certifierade elektriker
har kompetensen som krävs för att anpassa arbetet efter dina förutsättningar
och önskemål. Utforska våra tjänster och se hur vi kan hjälpa dig med ditt nästa projekt.

/01

Säker och pålitlig elförsörjning är avgörande för i princip alla verksamheter. Våra elektriker har omfattande erfarenhet av att installera elektriska system för företag i olika branscher med olika förutsättningar. ​

Industri & kontor

/02

Med solcellspaneler kan du minska din elförbrukning och göra din plånbok gladare. Låt vårt team på Wagners Elektriska installera dina solcellspaneler på ett tryggt och professionellt sätt.

Solceller

/03

Oavsett vilket typ av hushåll du bor i kan vi hjälpa dig med dina elarbeten. Vi har vana att installera el i bostads- och hyresrätter, villor, småhus, radhus och övriga fastigheter med elsystem.

Hushåll

/04

Vi erbjuder installation av en mängd olika säkerhetssystem för bostäder och företag. Våra tjänster kan bidra till att skydda ditt hem eller företag mot inbrott och brand, samt öka säkerheten med kodlås, porttelefoner och kameror.​

Inbrottsalarm

/05

Om du vill se till att din elbil alltid är fulladdad och effektivisera din vardag, så är en laddbox till hemmet ett utmärkt val. Genom att installera en laddbox kan du ladda din bil bekvämt hemma och känna dig trygg med att den alltid är redo för nästa åktur.

Laddboxar

/06

Genom att installera ett KNX-system kan automatisera ditt hem och göra livet både enklare och mer effektivt. Styr allt från belysning och övervakning till markiser och värmen från din mobil när du automatiserar din fastighet.

KNX

VANLIGT STÄLLDA FRÅGOR

Vill du veta mer om
våra tjänster?

Ta del av frågorna och svaren nedan. Undrar du över något mer?
Tveka inte – kontakta oss i dag.

Vårt kontor är öppet mellan 07 – 17 på vardagar. För elarbeten kan vi komma överens om installationstider som kan förekomma utöver dessa klockslag.

Ja, du anlitar oss kan du ta del av avdraget avsett för reparationer, ombyggnad och tillbyggnad. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur du kan nyttja ROT-avdraget när du anlitar oss.

Absolut! Wagners Elektriska har erfarenhet av att jobba med såväl privatpersoner som företag. Kontakta oss i dag och berätta om ditt projekt. Vi är alltid redo att ta oss an olika elarbeten – stora som små.

Du kan beställa dina eltillbehör och installation av dem via vår webbshop. Vid förfrågan om olika omfattande beställningar ber vi dig kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Ja, alla elektriker i vårt arbetslag är utbildade och certifierade. Vi är stola över att kunna erbjuda tjänster utförda av elektriker som har såväl kompetens som erfarenhet.