Om Wagners Elektriska

Wagners Elektriska är din lokala elfirma som erbjuder helhetslösningar för privatpersoner och företag i Skåne. Du kan enkelt beställa förstklassiga elprodukter samt installation direkt från oss via vår webbutik.

Bertil Wagner installerar el i en industrilokal i Skåne

OM OSS

En lysande idé
sedan 1971.

För 50 år sedan fick Günter Wagner en lysande idé – han skulle starta sin egna elfirma. Namnet låg nära till hands och 1971 kunde befolkningen runt Hilleshög vända sig till Wagners Elektriska alla sina elbehov. Sedan starten har vi växt och hjälper nu kunder i hela nordvästra Skåne att få elsystem som de kan lita på när det kommer till effektivitet, säkerhet och hållbarhet för alla elarbeten – från hushållsel till KNX.

OM OSS

Så fortsätter vi
att bli bättre.

Utöver vår erfarenhet vill vi även förstå vilka nya behov våra kunder har. Vi vågar testa nytt och erbjuda moderna lösningar i takt med den tekniska utvecklingen. Genom att anlita oss kan du få hjälp med såväl standarsservice som installationer av bl.a. säkerhetssystem och laddboxar. I dag erbjuder vi helhetslösningar så att du enkelt kan beställa både produkter och installationer direkt via vår webbutik.

Bertil Wagner och Daniel Fredriksson inspekterar elen i badrummet hos en kund i Malmö

VÅRA MEDARBETARE

Vi är Wagners Elektriska

TEAM

Vårt arbetslag består i dag av 6 certifierade elektriker. Bland våra medarbetare finner du tekniker som alla besitter såväl kompetensen som erfarenheten som krävs för att ta sig ann alla former av uppdrag. Tveka inte att kontakta någon av oss direkt eller använd dig av vårt kontaktformulär, så återkommer vi inom kort.

Medarbetare Bertil Wagner

Bertil Wagner

VD & Elektriker

Tog över företaget 1986 och är certifierad KNX-projektör. Har även BAS-P och BAS-certifikat (Byggarbetsmiljösamordnare).

Medarbetare Daniel Fredriksson

Daniel Fredriksson

Elektriker & Skyddsombud

Anställd hos Wagners Elektriska sedan 2009 och är utbildad inom passage, larm och är även leverantör för Vanderbilt (Siemens).