Elinstallationer för ditt hem i Skåne

Ska du renovera ditt hem, köpa ett nytt hus eller öka säkerheten på din tomt? Oavsett vad ditt nästa projekt är bör du ta det säkra före det osäkra när du ska hantera elen i ditt hem. Kontakta Wagners Elektriska i dag för säker och professionella elinstallationer.

Professionell elinstallation i ditt hem

På Wagners Elektriska har vi alltid vurmat för säkerhet och kundnöjdhet. Elektrikerna hos oss är valda med omsorg för att se till att elen i ditt hem blir installerad på ett snabbt och säkert vis. Vi har lång erfarenhet av att jobba i alla typer av miljöer med olika förutsättningar. Vänd dig till oss om du behöver hjälp med att installera:

  • strömbrytare
  • eluttag
  • el i trädgården/
    utebelysning
  • vitvaror
  • dimmer/ plejd
  • solceller
  • laddboxar
  • allt som har med elen i ditt hem att göra, helt enkelt!

Oavsett vilket typ av hushåll du bor i kan vi hjälpa dig med dina elarbeten. Vi har vana att installera el i bostads- och hyresrätter, villor, småhus, radhus och övriga fastigheter med elsystem.

När behöver man anlita en elektriker för elinstallationer i hemmet?

Elektriciteten är, likt elden, ingenting att leka med – men hur vet man när det är dags att kontakta en elektriker? Huvudregeln för vem som får utföra elinstallationer är att elarbeten ska genomföras av ett registrerat elinstallationsföretag. Du får utföra enkla projekt på egen hand men då måste du veta vad du gör. Olovliga elinstallationer är olagliga men de kan även leda såväl faror som skador. Det finns många lagar och regler kring säker elhantering. På Elsäkerhetsverkets hemsida finner du pålitlig information om vad som gäller för hantering av el för privatpersoner.

Vilka elarbeten i hemmet får man utföra själv?

Det finns som sagt vissa projekt du får lov att ta dig an om du har koll på vad du gör. Exempel på sådana elarbeten är reparation av trasiga skarvsladdar och apparatsladdar eller att byta glödlampor, proppsäkringar och lamphållare. Det innebär att det finns en mängd saker som du inte får lov att mixtra med – elinstallationer där du måste ta hjälp av en auktoriserad elektriker. Det kan handla om att justera fasta installationer, byta vägguttag från ojordat till jordat eller anlägga markkablar. Ta det säkra före det osäkra – kontakta oss på Wagners Elektriska för alla frågor som rör din hushållsel för att få professionell hjälp med elinstallationen i din fastighet.

Bertil Wagner inspekterar elskåp hos en kund i Skåne

Trygg och professionell service – från beställning till färdig installation.

För dig som privatperson eller företagare ska det vara enkelt att få fungerande elsystem till ditt hem eller till ditt kontor. Anlita därför en av våra elektriker för dina elinstallationer i Skåne. Vi erbjuder snabb service och ser alltid till att det blir rätt från början.

1. Kontakta oss

Kontakta oss via vårt kontaktformulär och beskriv vad du behöver hjälp med.

2. Konsultation

Vi återkommer till dig inom 24 timmar och hittar tillsammans en tid för att genomföra arbetet.

3. Installation och offert

En av våra certifierade elektriker besöker din fastighet och genomför installationen. När vi är klara finner du ett fungerande elsystem och en städad arbetsyta.

UPPTÄCK VÅRA ANDRA TJÄNSTER

Utforska fler av
våra eltjänster.

Wagners Elektriska installerar laddbox för elbil utanför kundens villa i Malmö

Laddboxar

Visst är det skönt när elbilden är fulladdad? Med en laddbox till hemmet kan du vara säker på att din elbil alltid är redo för nästa åktur. Effektivisera din vardag och spara tid genom att låta Wagners Elektriska installera en laddbox som är både säker och energieffektiv.

Kund testar att fjärrstyra sitt hem med den nya fastighetsautomatiseringen

KNX

Fastighetsautomatisering gör det möjligt att fjärrstyra delar av sitt hem eller kontor. Genom att installera ett KNX-system kan du göra ditt hem smartare och göra livet både enklare och mer effektivt. Styr allt från belysning och övervakning till markiser och värmen från din mobil när du automatiserar din fastighet.

Kund testar nytt säkerhetssystem med inbrottslarm

Inbrottsalarm

Vi erbjuder installation av en mängd olika säkerhetssystem för bostäder och företag. Våra tjänster kan bidra till att skydda ditt hem eller företag mot inbrott och brand, samt öka säkerheten med kodlås, porttelefoner och kameror.

Wagners Elektriska installerar el i en industrilokal i Skåne

Solceller

Med solcellspaneler kan du minska din elförbrukning och göra din plånbok gladare. Låt vårt team på Wagners Elektriska installera dina solcellspaneler på ett tryggt och professionellt sätt.

Wagners Elektriska utför elarbeten på ett kontor i Skåne.

Industri & Kontor

Säker och pålitlig elförsörjning är avgörande för i princip alla verksamheter. Våra elektriker har omfattande erfarenhet av att installera elektriska system för företag i olika branscher med olika förutsättningar. ​

VANLIGT STÄLLDA FRÅGOR

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa
dig med med elen i ditt hem?

Ta del av frågorna och svaren nedan.
Undrar du över något mer? Tveka inte – kontakta oss i dag.

Du kan boka en tid genom att fylla i vårt kontaktformulär, skicka ett mejl eller slå en signal. Du hittar alla kontaktuppgifter längre ner på sidan.

ROT-avdraget (reparation, ombyggnad och tillbyggnad) är en skattereduktion som du kan ta del av när du anlitar en licensierad elektriker. avdraget ger dig möjlighet att dra av 30% av arbetskostnaden från din deklaration, med ett maximalt belopp på 75 000 kr per person, per år. 

Vi erbjuder vanligtvis garantier på våra installationstjänster, material och produkter som används. Garantierna varierar beroende på typen av tjänst och produkt, men vi strävar alltid efter att ge våra kunder en så trygg och pålitlig lösning som möjligt. Vid installationstillfället kommer vi att gå igenom vilka garantier som gäller för din specifika installation. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring våra garantier.

Svaret beror på omfattningen av installationen och kan variera från projekt till projekt. Vi utför alltid en noggrann bedömning av ditt unika fall innan vi kan ge en uppskattning av tidsramen. Vi strävar alltid efter att slutföra installationen så snabbt som möjligt utan att tumma på kvaliteten och säkerheten.

För att underlätta och påskynda vårt arbete rekommenderar vi att du förbereder området där arbetet ska utföras. Det kan innebära att du flyttar undan möbler eller andra föremål som blockerar tillgången till eluttag och ledningar. Vi rekommenderar också att du stänger av strömmen till det område där vi ska arbeta, för att minimera risken för olyckor. Om du känner dig osäker kommer vi givetvis att hjälpa dig med de nödvändiga förberedelserna och se till att arbetet utförs så smidigt som möjligt.

För att ingen
detalj är för liten.

Då finns vi där för dig. Wagners Elektriska har hjälpt hushållen i Skåne att få pålitliga och kvalitetssäkrade elsystem i över 50 år. Oavsett vad ditt nästa hemprojekt är så kan du känna dig säker på att du gör ett tryggt val när du anlitar oss. Kontakta oss i dag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med elen i din bostad.