Elarbeten för industri, kontor och butik

Säker och pålitlig elförsörjning är avgörande för i princip alla verksamheter. Våra elektriker har omfattande erfarenhet av att installera elektriska system för företag i olika branscher med olika förutsättningar.

Elinstallationer för företag i Skåne

Wagners Elektriska erbjuder professionella och pålitliga elinstallationstjänster för företag i hela Skåne. Vi har en bred erfarenhet av att hantera olika typer av elinstallationer och våra tekniker är utbildade för att möta alla dina behov. Oavsett om du behöver elinstallationer för ditt kontor, lager eller butik, kan du lita på oss för att få jobbet gjort. Vi arbetar snabbt och effektivt, samtidigt som vi håller högsta kvalitet och säkerhet.
Våra elektriker har god vana av att arbeta i olika lokaler med varierande förutsättningar. Vänd dig till oss om du behöver hjälp med elarbeten i nybyggen, renoveringsprojekt, kontor, industri-, butiks- eller lagerlokaler.

Så hjälper vi ditt företag

Större elinstallationsprojekt innefattar många moment, och vad som behöver göras skiljer sig beroende på vilka behov just du och ditt företag har. Wagners Elektriska erbjuder bl.a:
  • Installationer av väggkontakter, smart dimmer/ plejd och strömbrytare
  • Belysningsprojektering
  • Installation av KNX-system för hela kontor, industrier och butiker
  • Anslutning av vitvaror och elektronik
  • Installation av inbrottslarm
  • Hissinstallation

Därför vänder sig företagare till oss

Att elen fungerar utan krångel och uppehåll är ett måste för i princip alla företag, industrier och kontor. Lika viktigt som elektricitetens pålitlighet är att elen är säker att använda och att den installeras på ett korrekt sätt.

Du som företagsledare/ anläggningsägare har ett ansvar att se till att elen inte kan utgöra en fara för dina anställda, dina kunder och din egendom. För att försäkra dig om att elen är säker att använda bör du vända dig till ett professionellt elinstallationsföretag. Vänd dig till Wagners Elektriska.

Wagners Elektriska installerar el i en industrilokal i Skåne

Trygg och professionell service – från beställning till färdig installation.

För dig som företagare eller anläggningsansvarig ska det vara enkelt att få ett fungerande elsystem. Vi erbjuder snabb service och vägleder dig genom hela processen för att du ska vara trygg med att dina behov alltid sätts i första rummet.

1. Kontakta oss

Kontakta oss via vårt kontaktformulär och berätta vad du och ditt företag vill ha hjälp med.

2. Konsultation

Vi återkommer inom 24 timmar och hittar en tid för installationen som passar dig.

3. Vi utför arbetet

Vi åker ut till din anläggning och utför installationen. En faktura skickas till dig när arbetet är avslutat.

UPPTÄCK VÅRA ANDRA TJÄNSTER

Utforska fler
av våra tjänster

Bertil Wagner inspekterar elskåp hos en kund i Skåne

Hushåll

Oavsett vad ditt nästa projekt är bör du ta det säkra före det osäkra när du ska hantera elen i ditt hem. Kontakta Wagners Elektriska i dag för säker och professionella elinstallationer.​

Wagners Elektriska installerar laddbox för elbil utanför kundens villa i Malmö

Laddboxar

Visst är det skönt när elbilden är fulladdad? Med en laddbox till hemmet kan du vara säker på att din elbil alltid är redo för nästa åktur. Effektivisera din vardag och spara tid genom att låta Wagners Elektriska installera en laddbox som är både säker och energieffektiv.

Kund testar att fjärrstyra sitt hem med den nya fastighetsautomatiseringen

KNX

Fastighetsautomatisering gör det möjligt att fjärrstyra delar av sitt hem eller kontor. Genom att installera ett KNX-system kan du göra ditt hem smartare och göra livet både enklare och mer effektivt. Styr allt från belysning och övervakning till markiser och värmen från din mobil när du automatiserar din fastighet.

Kund testar nytt säkerhetssystem med inbrottslarm

Inbrottsalarm

Vi erbjuder installation av en mängd olika säkerhetssystem för bostäder och företag. Våra tjänster kan bidra till att skydda ditt hem eller företag mot inbrott och brand, samt öka säkerheten med kodlås, porttelefoner och kameror.

Wagners Elektriska installerar el i en industrilokal i Skåne

Solceller

Med solcellspaneler kan du minska din elförbrukning och göra din plånbok gladare. Låt vårt team på Wagners Elektriska installera dina solcellspaneler på ett tryggt och professionellt sätt.

VANLIGT STÄLLDA FRÅGOR

Vill du veta mer om hur vi
kan hjälpa ditt företag?

Ta del av frågorna och svaren nedan.
Undrar du över något mer? Tveka inte – kontakta oss i dag.

Vi kan hjälpa er minska era elkostnader på flera vis. Wagners Elektriska kan exempelvis genomföra en energianalys för att identifiera områden där ni kan minska energiförbrukningen, installera energieffektiv belysning och utrustning, samt hjälpa er att övergå till förnybara energikällor, som solenergi. Kontakta oss och berätta mer om er verksamhet så kan vi hjälpa er i att effektivisera er elanvändning.
Wagners Elektriska tar ansvar för eventuella problem eller störningar i elsystemet efter installationen och åtgärdar dem så fort som möjligt. Vi erbjuder även service- och underhållsavtal för att säkerställa att elsystemet fortsätter att fungera optimalt framöver. Vi har stor erfarenhet av att installera solcellspaneler som ger bäst energiavkastning då vi tar både placering och effektivitet i beaktning. Hör av dig till oss om du är intresserad av att installera solceller eller om du vill veta hur du kan öka effektiviteten i dina befintliga paneler.
Vi uppskattar om ni förbereder er inför elinstallationen och ser till att vi har tillgång till de områden där elinstallationen kommer att ske. Ni bör också se till att alla möbler och föremål är borta från området för att underlätta arbetet och för att minimera risken för skador. Utöver det ber vi er informera oss om eventuella önskemål eller krav ni har på elinstallationen i god tid före installationen. Sammantaget kommer detta hjälpa oss att planera och genomföra installationen på ett så smidigt sätt som möjligt.
Absolut, vi kan utföra underhåll av befintliga elsystem! Det är viktigt att regelbundet underhålla elsystemet för att säkerställa dess effektivitet och funktion. Wagners Elektriska hjälper till med allt från felsökning och reparation av befintliga system till att planera och genomföra en omfattande uppgradering av ert elsystem. Hör av er till oss för att diskutera era behov och få mer information om hur vi kan hjälpa till med underhållet av ert elsystem.
Wagners Elektriska erbjuder installationsgaranti för våra installationstjänster, samt materialgaranti för de komponenter och produkter som vi säljer och installerar. Dessutom kan vi erbjuda olika underhållsprogram för att säkerställa att ditt elsystem fortsätter att fungera optimalt över tid. Såklart erbjuder vi även support för eventuella frågor eller problem som kan uppstå efter installationen. Kontakta oss gärna för mer information om våra garantier och erbjudanden via vår länk som du finner längre ner på sidan.

Stärk och trygga din verksamhet med våra elinstallationer

Är vi rätt elektriker för dig? Vi är övertygade om att svaret är ett rungande 'ja'! Oavsett vad ditt företag behöver hjälp med kan vi på Wagners Elektriska garantera en trygg, snabb och professionell service när du anlitar oss. Kontakta oss i dag, så berättar vi mer!