Förebyggande säkerhet för hem och företag

Vi erbjuder installationer av en mängd olika säkerhetssystem för bostäder och företag. Våra tjänster kan bidra till att skydda ditt hem eller företag mot inbrott och brand, samt öka säkerheten med kodlås, porttelefoner och kameror.

Varför bör man installera ett säkerhetssystem?

Att installera säkerhetssystem som inbrottslarm, porttelefoner, övervakningskameror och kodlås är en viktig åtgärd för att skydda ditt hem eller företag mot oönskade intrång och för att förbättra säkerheten för både dig och dina anställda. Säkerhetssystem kan också minska försäkringspremier och öka värdet på din fastighet.

Så går larminstallationer till: steg för steg.

Wagners Elektriska erbjuder en rad olika tjänster för installation av säkerhetssystem i Skåne, inklusive:

  • Utvärdering av fastighetens behov och lämplighet för säkerhetssystem
  • Design av säkerhetssystemet enligt dina specifika krav
  • Installation av säkerhetssystemet och konfigurering av systemet
  • Testning och verifiering av att systemet fungerar korrekt
  • Service och underhåll av säkerhetssystemet

 

Vi har erfarenhet av installation av säkerhetssystem i olika typer av fastigheter, från privata hem till stora företagsbyggnader och industrilokaler. Vi anpassar alltid installationen efter dina specifika behov.

Wagners Elektriska samarbetar med Securitas

Vi nöjer oss inte med att installera vilket säkerhetssystem som helst – vi vill även att du ska vara i trygga händer när vårt arbete är slutfört. Därför har vi på Wagners Elektriska ingått i ett förmedlingsavtal med Securitas. Det innebär att vi installerar ett inbrottslarm i ditt hem eller hos ditt företag och sedan sköts säkerheten av Securitas vilka du som kund ingår i ett separat avtal med. Allt vi installerar behåller du själv och du kan lita på att du får de bästa produkterna för att garantera din trygghet.

Nyinstallerad termostat i en villa i Skåne

Trygg och professionell service – från beställning till färdig installation.

Öka säkerheten i din fastighet för dig, dina anställa och dina nära och kära när du installerar ett säkerhetssystem. Vårt team av erfarna elektriker hjälper dig välja och installera rätt säkerhetslösning för din fastighet. Vi lyssnar alltid på dina önskemål och hittar anpassade lösningar efter dina behov.

1. Kontakta oss

Kontakta oss och beskriv dina önskemål kring installation av säkerhetssystem i din fastighet/ bostad.

2. Konsultation och planering

Vi återkommer inom 24 timmar och kommer överrens om ett datum som passar för dig att vi genomför installationen.

3. Installation och offert

Vi åker ut till din fastighet/ bostad och installerar ditt valda säkerhetssystem. Du får en faktura skickad till dig efter avslutat arbete.

UPPTÄCK VÅRA ANDRA TJÄNSTER

Utforska fler
av våra tjänster

Bertil Wagner inspekterar elskåp hos en kund i Skåne

Hushåll

Oavsett vad ditt nästa projekt är bör du ta det säkra före det osäkra när du ska hantera elen i ditt hem. Kontakta Wagners Elektriska i dag för säker och professionella elinstallationer.​

Wagners Elektriska installerar laddbox för elbil utanför kundens villa i Malmö

Laddboxar

Visst är det skönt när elbilden är fulladdad? Med en laddbox till hemmet kan du vara säker på att din elbil alltid är redo för nästa åktur. Effektivisera din vardag och spara tid genom att låta Wagners Elektriska installera en laddbox som är både säker och energieffektiv.

Kund testar att fjärrstyra sitt hem med den nya fastighetsautomatiseringen

KNX

Fastighetsautomatisering gör det möjligt att fjärrstyra delar av sitt hem eller kontor. Genom att installera ett KNX-system kan du göra ditt hem smartare och göra livet både enklare och mer effektivt. Styr allt från belysning och övervakning till markiser och värmen från din mobil när du automatiserar din fastighet.

Wagners Elektriska installerar el i en industrilokal i Skåne

Solceller

Med solcellspaneler kan du minska din elförbrukning och göra din plånbok gladare. Låt vårt team på Wagners Elektriska installera dina solcellspaneler på ett tryggt och professionellt sätt.

Wagners Elektriska utför elarbeten på ett kontor i Skåne.

Industri & Kontor

Säker och pålitlig elförsörjning är avgörande för i princip alla verksamheter. Våra elektriker har omfattande erfarenhet av att installera elektriska system för företag i olika branscher med olika förutsättningar. ​

VANLIGT STÄLLDA FRÅGOR

Vill du veta mer om hur installation
av inbrottslarm fungerar?

Ta del av frågorna och svaren nedan.
Undrar du över något mer? Tveka inte – kontakta oss i dag.

Vad som ingår i installationen avgörs utifrån dina behov, förutsättningar och önskemål. För alla installationer av säkerhetssystem erbjuder vi rådgivning och service så att du kan känna att du alltid har det skyddet som du behöver. Vi erbjuder installationer av kodlås, porttelefoner, övervakningskameror, brandlarm, och mycket mer. Kontakta oss och berätta om vilket skydd du vill ha – vi kan hitta lösningen som passar bäst för just dig. 

Säkerhetssystem gynnas av regelbundet underhåll för att säkerställa prestandan. Underhåll kan inkludera tester av larm, utbyte av batterier, rengöring och justering av sensorer och kameror, samt uppdateringar av programvara och system. Vi samarbetar med Securitas, och de är alltid tillgängliga för dig i frågor om säkerheten i ditt hem/ lokal. Vi bistår alltid i frågor om elaspekterna av säkerhetssystemet som vi installerar, så tveka inte att höra av dig till oss om dina funderingar.

När du anlitar Wagners Elektriska kan du känna dig trygg – vi ser alltid till att det installerad säkerhetssystemet fungerar felfritt efter installationen. Om du har några frågor, eller om någonting skulle börja krångla är du alltid välkommen att kontakta oss eller Securitas så ser vi till att ditt säkerhetssystem är uppdaterat och pålitligt.

Hur lång tid det tar beror på installationens förutsättningar och omfattning. Vi genomför alltid en konsultation i början av processen så att du så snabbt som möjligt kan få ett fungerande säkerhetssystem till din bostad/ kontor/ lokal. 

Vi rekommenderar alltid att välja en kodlåsmodell som är anpassad efter dina specifika behov och krav. Våra kvalificerade elektriker kan hjälpa dig att välja rätt kodlås för att säkerställa högsta möjliga skydd för ditt hem eller företag. Vi erbjuder ett brett utbud av kodlås, från enkla modeller för enkel användning till mer avancerade system med olika säkerhetsfunktioner och fjärråtkomst. Vårt mål är alltid att hitta den bästa lösningen för dig baserat på dina behov och önskemål.

När du vill ta det säkra över det osäkra.

Då kontaktar du Wagners Elektriska.
Vi har lång erfarenhet av att installera säkerhetssystem för såväl företagare som privatpersoner i Skåne. Vänta inte med att känna lugnet som ett säkerhetssystem bidrar till. Kontakta oss i dag, så berättar vi gärna mer.