KNX

Vill du styra ditt hem från din smartphone?

Med en strömbrytare kan man knäppa på och av lyset. Det vet till och med familjens Golden Retriever. Men, det varken hunden eller många andra vet, är att en modern strömbrytare kan mycket mer än så.

I dag är det fullt möjligt att använda en och samma tryckknapp för att styra värme, ventilation, ljusinsläpp genom fönstret, larm, med mera. Med moden elteknik kan man enkelt förbättra funktionerna i huset. Släck hela huset från en knapp i hallen eller varför inte från mobilen. I befintliga hus finns det stora möjligheter att förenkla vardagen med fiffiga trådlösa funktioner, men vid renoveringar och nybyggen kan funktionerna byggas in från början för bästa funktion.

Med Knx kan du hitta energitjuvarna och ta kontroll över din förbrukning. Bara genom att hålla bättre koll på elenergianvändningen kommer du lära dig hur du sparar och förmodligen hitta små eller stora energibovar du inte visste att du hade. Med smarta system kan du sänka din energianvändning i villan genom bättre styrning av belysning och värme.