Hushåll

El- tele- data- och larminstallationer

  • Vi hjälper dig med elritningar, energiutredningar och installerar larm helt efter dina behov. I dag integreras ofta el-, tele-, data- och larminstallationer i hela system – vi integrerar, installerar och intresserar oss för våra kunders verksamhet så att vi kan göra bästa möjliga jobb just för dig.

Energirådgivning

  • Vårt uppdrag är att sänka dina kostnader.
    Bor du i villa eller radhus är energikostnaden ofta en stor utgift. Därför får du som kund hos Wagners möjlighet att prata med en av våra energiexperter. Med professionell hjälp av en energiexpert är vi övertygade om att du kommer spara en hel del pengar. Självklart hjälper vi även dig som har lägenhet eller fritidshus också.

 

 Elbesiktningar

  • När du köper hus eller bygger nytt är det viktigt att kontrollera husets elinstallationer. En felaktig installation kan innebära stora risker. Som ägare är det du som är ansvarig för att elanläggningen uppfyller gällande lagstiftning.Vi besiktigar även flerfamiljshus, bostadsrättsföreningar, kontor, butiker mm.

 

Reparationer

  • Vi utför reparationer och service av elinstallationer i olika typer av fastigheter, t.ex. villor, hyresfastigheter m.m. Vi tar även fram en kalkyl över våra kunders behov och önskemål.

 

Larminstallationer

 

TV- och parabol-installatör.

  • Hos Wagners så utför vi service och installation i nya och gamla antenninstallationer och parabolinstallationer, Wagners ser till att din anläggning uppfyller de krav som ställs samt att vi alltid arbetar enligt gällande lagar och föreskrifter.